Κύπρος

Καταδίωξη οχήματος στη Λεμεσό με οδηγό και συνεπιβάτες ανήλικους

Σωρεία τροχαίων αδικημάτων διέπραξε 14χρονος οδηγός ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη, στη Λεμεσό, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλα τέσσερα ανήλικα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε δρόμο της Λεμεσού, έκαναν σήμα στον οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο αυτός παρέλειψε να σταματήσει και οδηγώντας επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν λίγα λεπτά αργότερα, ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγής του, οι αστυνομικοί είδαν τον οδηγό να διαπράττει σωρεία τροχαίων παραβάσεων.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 14χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλοι τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας από 15 ως 17 ετών.

Μεταφέρθηκαν όλοι σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κλήθηκαν και οι γονείς τους, ενώ ο πατέρας του 14χρονου, στον οποίο ανήκει το όχημα, κατηγορήθηκε γραπτώς για το ότι επέτρεψε την χρήση του οχήματός του από το 14χρονο. Ο ίδιος ο 14χρονος κατηγορήθηκε επίσης γραπτώς, για να κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι άλλοι ανήλικοι, αφού δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους, παραδόθηκαν στους γονείς τους.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close