Πολιτική

Καταγγελίες Σάββα Αγγελίδη κατά ελεγκτικής

Για εσκεμμένη προσπάθεια στοχοποίησης καταγγέλλει την Ελεγκτική Υπηρεσία ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, με αφορμή τις συνεχείς, όπως δηλώνει, αναφορές από την Ελεγκτική, για καταγγελίες εις βάρος του για θέματα διαφθοράς.

 

Στην ανακοίνωση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα σημειώνονται δημόσιες τοποθετήσεις της Ελεγκτικής, για καταγγελίες εναντίον του στην Αρχή κατά της Διαφθοράς. «Εάν δεν δοθεί ένα τέλος σε αυτή την επικίνδυνη συμπεριφορά, τότε απλά γινόμαστε έρμαιο της αυθαιρεσίας και της κακοπιστίας», αναφέρει ο κύριος Αγγελίδης.

«Η Υπηρεσία μας δεν τελεί υπό την κηδεμονία ούτε του Γενικού Εισαγγελέα, ούτε και του Βοηθού του», απάντησε με ανακοίνωση η Ελεγκτική Υπηρεσία. «Ούτε και χρειαζόμαστε την άδειά τους για να ενημερώσουμε υπεύθυνα και επίσημα το κοινό» σημειώνεται.

Παράλληλα, η Ελεγκτική δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης, από οποιονδήποτε ο οποίος, εν είδει απειλής, κάνει αναφορά σε «εσκεμμένη προσπάθεια στοχοποίησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button