Αθλητικά

Καταγγέλλει Χρυσοβαλάντη Θεουλή

Η ΠΑΦΟΣ προχωρεί τελικά σε καταγγελία του χειριστή του  VAR κ Χρυσοβαλάντη Θεουλή στον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η ομάδα της ΠΑΦΟΥ επικεντρώνεται στο σοβαρό λάθος του γκολ της ισοφάρισης της ομάδας της Λευκωσίας αλλά είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος έχει υποπέσει και σε άλλα σοβαρά λάθη σε βάρος της ΠΑΦΟΥ στο φετινό πρωτάθλημα.  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Πάφος, 17 Ιανουαρίου 2022 

📄 Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC, μετά από χθεσινή συνεδρία και αφού αξιολόγησε την διαιτησία του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακού Λευκωσίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία του χειριστή VAR κ Χρυσοβαλάντη Θεουλή για την φάση του 32′ (επίτευξη τέρματος του Ολυμπιακού), στην οποία ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας περιόρισε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα μας όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση και τις επαναληπτικές λήψεις του αγώνα. 

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας στερήθηκε ακόμα 2 βαθμούς στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με πανομοιότυπο ακριβώς τρόπο. 

Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC απέδειξε επανειλημμένα ότι σέβεται και στηρίζει την Κυπριακή διαιτησία. Δυστυχώς όμως το γεγονός αυτό από κάποια πρόσωπα ελήφθη ως αδυναμία. Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο μας κοινό ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας δεν θα επιστρέψουν στον οποιονδήποτε να υποτιμήσει και να αδικεί είτε την ομάδα μας ή τους φιλάθλους του Σωματείου μας με αποφάσεις που παίρνουν κατά το δοκούν και ελαφρά τη καρδία. 

Η ΠΑΦΟΣ FC εδώ και μια πενταετία επενδύει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και αρκετά χρήματα έως και σήμερα και απαιτεί ανάλογο σεβασμό και ίση μεταχείριση από όλους τους αρμόδιους φορείς. 

Τέλος, απαιτούμε και αναμένουμε από την Επιτροπή διαιτησίας και τον πρόεδρο της, κ. Μαζιτς, όπως λάβει αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του πρωταθλήματος και να προχωρήσει σε παραδειγματικές τιμωρίες προς διαιτητές.  

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button