Υγεία

Κατέρρευσε το σύστημα υγείας της Πάφου

Το Ιατρικό σύστημα υγείας της Πάφου κατέρρευσε.  Ο ένας μετά τον άλλο Γιατροί Νοσηλευτές πέφτουν μαχόμενοι στην μάχη κατά του Covid19.

 

Ένα δημόσιο Νοσοκομείο Πάφου αποδεκατισμένο από προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή και χωρίς τον βασικό ατομικό εξοπλισμό για εργαζόμενους θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων της επαρχίας αλλά και όσων ακόμη εργάζονται .

Να καλέσω δημόσια τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου να προχωρήσει στην άμεση δημιουργία προσωρινού Νοσοκομείου έξω από το Νοσοκομείο Πάφου και να το στελεχώσει  με Γιατρούς και Νοσηλευτές.

Δεν θα χάσουμε κόσμο μόνο από τον Covid19 αλλά και από άλλες παθήσεις που δεν μπορούν να τύχουν φροντίδας στο Νοσοκομείο Πάφου λόγω κατάρρευσης του Νοσοκομείου Πάφου. Εμείς οι Παφίτες απαιτούμε κύριε υπουργέ την άμεση δράση σας για να γλιτώσουμε ζωές συνδημοτών μας.

Το Νοσοκομείο Πάφου έγινε η πρώτη είδηση κάθε βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και ο κόσμος φοβάται και είναι αναστατωμένος.  Προχωρήστε και όλοι εμείς θα ήμαστε δίπλα σας συνοδοιπόροι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Χρύσανθος Σαββίδης μέλος εκτελεστικού γραφείου ΔΗΚΟ

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close