Επικαιρότητα

Κατάγματα στην σπονδυλική στήλη από την πτώση

Με  κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι νοσηλεύεται διασωληνομενος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας καταδρομέας- ΣΥΟΠ που τραυματίσθηκε χθες στην διάρκεια άσκησης της Ε.Φ. στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας. Ο  καταδρομέας ΣΥΟΠ συμμετείχε σε εκπαιδευτική δραστηριότητα επίλεκτων στελεχών της Ε.Φ.  

 

Ο νεαρός  καταδρομέας ΣΥΟΠ εκτελούσε μαζί με συναδέλφους του προγραμματισμένη άσκηση στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας. Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε πτώση στην θάλασσα από ελικόπτερο ενώ στελέχη της δύναμης ανέβαζαν τους ασκούμενους στην συνέχεια σε σκάφος που έπλεε στην ίδια περιοχή.   

 

Ο καταδρομέας ΣΥΟΠ κατά την πρόσκρουση στην θάλασσα τραυματίσθηκε και έχασε τις αισθήσεις του. Οι συνάδελφοι του τον ανέσυραν από το νερό και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πάφου. Ένεκα της κρισιμότητας της κατάστασης του και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Η έρευνα που θα ακολουθήσει αναμένεται να καταδείξει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.   

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button