Επικαιρότητα

Κανένα ραντεβού για εμβόλια βρεφών

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον μέχρι στιγμής από τους γονείς για εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας από έξι μηνών έως 4 ετών  ενάντια στην covid 19 με το εμβόλιο της Pfizer .

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από σήμερα στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς χωρίς ωστόσο να διευθετηθεί οποιοδήποτε ραντεβού. Από αύριο Τετάρτη και κάθε Τετάρτη εμβολιασμοί για την ηλικιακή αυτή ομάδα θα γίνονται κατόπιν ραντεβού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Για την Λευκωσία στο Κέντρο Υγείας Λατσιών και  για την  Λεμεσό στο Παλαιό Νοσοκομείο και στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κυπερούντας.

Στη Λάρνακα  οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Παλαιό Νοσοκομείο, στην Αμμόχωστο στο Κέντρο Υγείας Αμμοχώστου και στην Πάφο  στο Γενικό Νοσοκομείο. Στην Πόλη Χρυσοχούς  οι εμβολιασμοί θα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 9:30 μέχρι τις 13:30 στο Νοσοκομείο Πόλης.

Μέχρι σήμερα δεν είχε διευθετηθεί κανένα ραντεβού ούτε για το νοσοκομείο Πάφου στο οποίο πάντως έχουν εμβολιασθεί 1370 παιδιά της ηλικιακής ομάδας 5 με 12 χρόνων από το τέλος του προηγούμενου χρόνου που είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για αυτή την ηλιακή ομάδα.    

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button