Οικονομία

Καλή η κίνηση στα κέντρα αναψυχής

Ικανοποιητικός χαρακτηρίζεται ο Ιούλιος από την Ομοσπονδία Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής σε σχέση με την επισκεψιμότητα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νεόφυτο Θρασυβούλου αν και δεν υπερβαίνει το 50%, εκτός από ορισμένες περιοχές που θεωρούνται περιοχές “κλειδιά”, όπου ο κόσμος κινείται περισσότερο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Ιούλιος κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με την έξοδο των Κυπρίων και με τα προγράμματα που εφάρμοσε το Υφυπουργείο Τουρισμού, με τις πληρότητες να αγγίζουν το 50%  και σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες που η κίνηση ήταν περιορισμένη. 

Πρόσθεσε πως τα προγράμματα θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο, διότι η κίνηση του εγχώριου τουρισμού αναμένεται να αυξηθεί, όπως είπε.

Ευχήθηκε όπως παραμείνουν περισσότεροι Κύπριοι στον τόπο τους και όπως διακινηθούν και στα κέντρα αναψυχής ώστε να μπορέσει να στηριχτεί και η επισιτιστική βιομηχανία.

Καλούμε, είπε, τους Κύπριους να στηρίξουν την επισιτιστική βιομηχανία αλλά και τους επιχειρηματίες να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.  

Κατά τον Σεπτέμβριο συνέχισε, οι ελπίδες στρέφονται προς τη βρετανική αγορά. Εξέφρασε ωστόσο συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρι εκείνη την ημέρα, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι ρευστά.    

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button