Επικαιρότητα

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά στο Πολέμι της Πάφου

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες στο Πολέμι Πάφου μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν .

Σύμφωνα με τις έρευνες οι εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αναφέρονται σε σκόπιμη καύση αφού στο μέρος εκείνη την ώρα δεν υπήρχε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική υπηρεσία η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Πολεμίου  κατέκαψε άγρια βλάστηση, καλαμιώνες, ξηρά χόρτα και διάφορα δέντρα στο χωριό Πολέμι (περιοχή Χάντρες) της Επαρχίας Πάφου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Στρουμπιού και Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, ένα πυροσβεστικό όχημα από την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας και επιπρόσθετα ένα καδενοφόρο όχημα, καθώς επίσης και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο  στις 21.23 χτες το βράδυ  και κατέκαψε τρία εκτάρια.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύκτας για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button