Πάφος

Και αύριο σημεία ελέγχου

Συνεχίζεται  και αύριο Σάββατο ο πληθυσμιακός  έλεγχος  που πραγματοποιεί το υπουργείο υγείας  για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Στην Πάφο αύριο θα λειτουργήσουν τρεις  μονάδες δειγματοληψίας , στον Χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Παπαντωνίου (Λεωφόρος Ελλάδος), στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου (μπροστά από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη) και στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσοαιματούσης στην Χλώρακα.

Από αύριο αρχίζει και η δεύτερη φάση του προγράμματος εργαστηριακού ελέγχου  με στόχο να υποβληθούν σε εργαστηριακό έλεγχο οι εργαζόμενοι των οποίων έχει παρέλθει η περίοδος των 7 ημερών από τον πρώτο έλεγχο ή/και που θα πραγματοποιήσουν την εξέταση για πρώτη φορά. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

Το ωράριο λειτουργίας των σημείων δειγματοληψίας για αύριο θα είναι από τις 2 μ.μ.-6 μ.μ. και από 22 μέχρι 27/11/2020 8 π.μ.-6 μ.μ. Για την Πάφο θα λειτουργούν δυο σημεία  στο χώρο  στάθμευσης του  Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης».  

Σημειώνεται ότι οι πολίτες που θα προσέρχονται για δειγματοληψία χρειάζεται απαραίτητα να φέρουν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button