Περιβάλλον

Καθαριότητα από ΔΙΑ ΕΜΠΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου  ΔΙΑΣ Έμπας ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στις 9:30 π.μ. διοργανώνει την πρώτη του συμβολική εκδήλωση με θέμα την καθαριότητα.

«Στην πρόσφατη ανακοίνωσή μας με θέμα την ίδρυση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας θέσαμε ως καταστατικό μας σκοπό την προαγωγή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Η καθαριότητα λένε, και πολύ σωστά, είναι η μισή αρχοντιά αλλά παράλληλα είναι και ένδειξη Πολιτισμού.  Συμβολικά λοιπόν θέλοντας να εργαστούμε για το καλό της κοινότητάς μας διοργανώνουμε την πρώτη μας εκδήλωση που θα έχει να κάνει με την καθαριότητα της εισόδου της Έμπας.

Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να διατηρεί την είσοδό του σπιτιού του, της αυλής του, της περιουσίας του καθαρή. Αν όλοι αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση η κοινότητά μας, το σπίτι μας η ζωή μας θα λάμπει από Πολιτισμό.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας αλλά και όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή μας την προσπάθεια να έρθουν το Σάββατο το πρωί στις 9:30πμ στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου Έμπας για να πορευθούμε προς την είσοδο της κοινότητας και να καθαρίσουμε κάθε ακαθαρσία που δυστυχώς πετάνε στο δρόμο κάποιοι ασυνείδητοι.

Στην εκδήλωση θα καλεστούν τόσο τα Μέσα Ενημέρωσης όσο και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κ.Σ. Έμπας».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close