Πάφος

Καθάρισε η Πάφος

Ένα μόλις θετικό περιστατικό εντοπίσθηκε στην επαρχία Πάφου χθες από σύνολο 4,420 γρήγορων  τεστ αντίγονου  που διενεργήθηκαν.

Το ποσοστό θετικότητας ήταν μόλις 0,02%.  Αντίστοιχα ήταν και τα αποτελέσματα του Σαββάτου όπου εντοπίσθηκαν και παλιν μόνο 2 περιστατικά από 3,481 τεστ που διενεργήθηκαν με το ποσοστό θετικότητας να βρίσκεται στο 0,06%.  Και σήμερα στην Πάφο, όπως και χθες θα λειτουργούν εννέα σημεία δειγματοληψίας για έλεγχο των εργαζομένων που επιστρέφουν στην εργασία τους αλλά και του γενικού πληθυσμού.

Μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στην  Εκκλησία Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα , στην  Πρώην Οικία Επάρχου, στον Προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο) , στην  Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα, Πόλη Χρυσοχούς, στην  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας, στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης , στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εκκλησίας Χλώρακας και έξω από την εκκλησία αγίας Παρασκευής στην Γεροσκηπου.

Το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία διενήργησε 1096 ελέγχους και προχώρησε στην καταγγελία 18 πολιτών που είτε δεν φορούσαν μάσκες είτε κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την απαιτούμενη έγκριση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button