Επικαιρότητα

Καζάνι που βράζει το διαμέρισμα Χρυσοχούς

Ανάστατοι είναι κάτοικοι και αρχές του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους με την νέα επιχειρούμενη, όπως θεωρούν υποβάθμιση του τοπικού νοσοκομείου.

Ο δήμαρχος Πόλεως Γιώτης Παπαχριστοφη αλλά και ο κοινοτάρχης Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου Μάχιμος δήλωσαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο οργανισμός κρατικών υπηρεσιών υγείας μετακινούν ιατρικό προσωπικό από το νοσοκομείο τους επικαλούμενοι τις ανάγκες της πανδημίας. Όπως ανέφεραν πέραν της προχθεσινής μετακίνησης των δυο παθολόγων στο νοσοκομείο Πάφου, για τις ανάγκες λειτουργίας του θαλάμου covid , είχε προηγηθεί πριν από μερικούς μήνες μετακίνηση καρδιολόγου στο νοσοκομείο Λεμεσού για τον ίδιο λόγο.

Και τότε, ανέφεραν, οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν ήταν ότι η μετακίνηση αυτή θα ήταν μόνο για 15 μέρες αλλά έχουν περάσει αρκετοί μήνες χωρίς να επιστρέφει στο νοσοκομείο Πόλεως οι καρδιολόγοι. Δεν θα ανεχθούν, τόνισαν περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου Πόλεως που εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου αλλά και 20 περίπου κοινοτήτων, αξιώνοντας την εξεύρεση άλλων λύσεων. Σε περίπτωση, κατέληξαν, που δεν ενισχυθεί άμεσα το νοσοκομείο της περιοχής η αντίδραση τους θα είναι καθολική και πολύ δυναμική.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button