Επικαιρότητα

Κίνητρα για κατοίκους Τηλληρίας

Εισηγήσεις για κίνητρα που θα διευκολύνουν τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του Πύργου Τηλλυρίας, δήλωσε ότι θα καταθέσει σύντομα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η ευρύτερη περιοχή της Τηλλυρίας είναι μια περιοχή ιδιόμορφη καθώς αντιμετωπίζει τις ιδιάζουσες συνθήκες λόγω της συνεχιζόμενης κατοχής αλλά και του αποκλεισμού που υφίστανται οι κάτοικοι.
 
Για αυτό ακριβώς τον λόγο, είπε, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ απαιτούνται άμεσα να ληφθούν μέτρα που θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη την διακίνηση στην περιοχή αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα.
 
Αυτά τα κίνητρα, συνέχισε, πρέπει να προωθηθούν άμεσα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μέσα από πρωτοβουλίες τόσο της Βουλής αλλά φυσικά και μέσα από συγκεκριμένες νομοθετικές κυβερνητικές πρωτοβουλίες που θα δώσουν τέτοια κίνητρα όπως είναι φορολογικά κίνητρα για την λειτουργία  επιχειρήσεων στην περιοχή. 

Επί τούτου το Δημοκρατικό Κόμμα έχει ως πρόθεση να καταθέσει μέσα στην αμέσως επόμενη περίοδο συγκεκριμένες εισηγήσεις, κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στις δηλώσεις μετά το πέρας της περιοδείας του στον Πύργο Τηλλυρίας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button