Πάφος

Κίνδυνος από Λινιες-λεπίδες

“Οι επικίνδυνες “λίνιες” – λεπιδες εξακολουθούν να βρίσκονται στην Κάτω Πάφο. Πλησίον της γέφυρας που ενοποιεί τους αρχαιολογικούς χώρους.

Έργο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στα πλαίσια των γνωστών πανηγυριών του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος για να απονείμει το χρυσό κλειδί της Πόλης στον Αναστασιάδη. Φαίνεται επειδή τα εγκαίνια έγιναν λίγο βορειότερα από τις κοφτερές και αόρατες σε κάποια σημεία “λίνιες”, ο Πρόεδρος δεν εκουτσούβλησεν πάνω τους όπως συμβαίνει καθημερινά με αρκετούς περαστικούς στο συγκεκριμένο σημείο, ανάμεσα τους και αρκετοί τουρίστες.

Μην μου βρείτε δικαιολογία ότι είναι έργο των Δημοσίων Εργων. Τα εγκαίνια τα έκαμεν ο Φαίδωνας με τον Αναστασιάδη. Δήμαρχε οφείλεις να κάμεις αυτό που πρέπει ώστε να μετακινηθούν ΑΜΕΣΑ πριν θρηνήσουμε θύματα. Ως τώρα έχουμε μόνο τραυματισμούς και πόδια τυλιγμένα στον γύψο. Όταν τοποθετείσαι επί παντός επιστητού, είναι καθήκον σου να επιληφθείς και για το πιο πάνω θέμα που αφορά την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών εντός των ορίων του Δήμου Πάφου”. 

 

Χάρης Χαρή Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΑΚΕΛ Πάφου.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button