Πάφος

Κάθε μέρα με πλαστά στο αεροδρόμιο Πάφου

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 21 ετών, που συνελήφθησαν κατά την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα ομολόγησαν την διάπραξη του αδικήματος και ανέφεραν τα πραγματικά τους στοιχεία.

Στην πρώτη περίπτωση, την Παρασκευή στις 11:00 παρουσιάστηκε για αναχώρηση άνδρας αφρικανικής καταγωγής που παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο δελτίο εντοπίζεται στον κατάλογο της Interpol ως απωλεσθέν ή κλαπέν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Στην συνέχεια συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. 

Ακολούθως χτες στις 11:30 παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου δεύτερο πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής με προορισμό τη Γαλλία.

Ο συγκεκριμένος παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας για το οποίο ηγέρθησαν υπόνοιες ότι ήταν πλαστό, όπως και διαπιστώθηκε τελικά. Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button