Οικονομία

Ινδικές επενδύσεις στην Κύπρο

Υψηλού κύρους επιχειρηματική ημερίδα διοργανώθηκε την περασμένη Τρίτη στο Royal Automobile Club του Λονδίνου, με σκοπό την προβολή της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού στην ινδική κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας εκπροσωπούμενο από το Εμπορικό Τμήμα της κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας και το Κυπριακό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και υποστηρίχθηκε από τον Κυπροϊνδικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με επικεφαλής κορυφαίων κυπριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τραπεζικών, νομικών, εταιρικών, συμβουλευτικών και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών για τις τελευταίες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευριπίδης Ευρυβιάδης.

Επίκεντρο της ημερίδας ήταν το πώς θα μπορούσε η Κύπρος να αποτελέσει τον ιδανικό κόμβο στην ΕΕ για την ινδική επιχειρηματική κοινότητα του Λονδίνου.

Παράλληλα, τονίστηκαν τα πλεονεκτήματα του νησιού όπως η γεωγραφική θέση και η πρόσβαση σε αγορές, το ελκυστικό φορολογικό σύστημα, η ολοκληρωμένη νομοθεσία για χρηματοοικονομικά θέματα, καθώς και το ανεπτυγμένο και φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button