Πάφος

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Δυο περιφερειακοί δήμοι της Πάφου προκήρυξαν θέσεις εργασίας. 

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Ο Δήμος Γεροσκήπου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της κενής θέσης Τεχνικού Μηχανικού – Πολιτικής Μηχανικής ( κλίμακα Α52η βαθμίδα-Α7-Α8(I)).  Για την πλήρωση της θέσης θα διεξαχθεί γραπτή και προφορική εξέταση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο αίτησης, το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, το Πλαίσιο Πλήρωσης της θέσης και την προκήρυξη πλήρωσης της θέσης από το Κεντρικό Αρχείο του Δήμου (τηλ. 26960818 και 26962324) ή από την ιστοσελίδα του Δήμου www.geroskipou.org.cy Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Κεντρικό Αρχείο του Δήμου ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Γεροσκήπου, Τ.Θ. 63015 – 8201 Γεροσκήπου, όχι αργότερα από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14.00.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια (1) κενή θέση Διευθυντή στο Πολυδύναμο Κέντρο Τρίτης Ηλικίας η «Ελεούσα του Κύκκου» στην περιοχή Λιθοπέτρικα στο Προδρόμι (περιοχή Πόλης Χρυσοχούς).  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα και την αμοιβή από την ιστοσελίδα του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, http://www.polis-municipality-cyprus.com/…/anakoinosi-gia-d… και από τη Γραμματεία του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, ή στο τηλέφωνο 26321321. Τελευταία ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close