Αθλητικά

Θα του λείψουν οι ψαρομεζέδες του Νέμετς

Ο Άνταμ Νέμετς μετά από μία διετία, αποτελεί παρελθόν από την Πάφο, με τον Σλοβάκο φορ να λέει το δικό του ξεχωριστό αντίο στην κάμερα του γραφείου τύπου των «γαλάζιων».

Οι δηλώσεις του Νέμετς:

“Ήταν δύο υπέροχα χρόνοα το να βρίσκομαι εδώ, ήταν μία διαφορετική εμπειρία να μένων κοντά στη θάλασσα. Πάντα ονειρεύομουν να τελειώσω την καριέρα μου σ’ ένα μέρος κοντά στη θάλασσα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που πέτυχαμε πέρσι, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας δεν θα τα είχα καταφέρει”.

Τι θα του λείψει από την Πάφο: “Σίγουρα ο φωτογράφος μας είναι πολύ καλός τύπος. Γενικά πολλά πράγματα. Το να μένεις στην Κεντρική Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό. Ο καιρός εδώ είναι υπέροχος εκτός από το καλοκαίρι που είναι πολύ ζεστό για μένα. Οι χειμώνες εδώ είναι πολύ καλοί, χρησιμοποιώ τις παντόφλες μου 330 ημέρες το χρόνο, δεν χρειάζονται τα χειμωνιάτικα. Θα μου λείψουν οι ψαρομεζέδες και το Παφιακό στάδιο”.

Για το επόμενο βήμα: “Προσπαθώ να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν και αναμένω αν θα υπάρξει κάποια προσφορά για μένα. Θα ήθελα να συνεχίσω για ακόμη 1-2 χρόνια. Είμαι σε καλή κατάσταση, αν δεν έρθει κάτι ίσως να αγωνιστώ στην ομάδα του αδερφού μου στην Αυστρία”.

Για την αγάπη του κόσμου: “Είχαμε και καλές και δύσκολες στιγμές. Η περσινή αρχή της σεζόν δεν ήταν και τόσο καλή, αλλά επιβιώσαμε. Ήταν δύο δύσκολες σεζόν, καθώς ήταν καινούργια η ομάδα κάθε φορά, δεν είναι εύκολο και καταλαβαίνω πως θέλουν να βλέπουν καλά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ελπίζω να έκανα το καλύτερο γι’ αυτούς αν και σίγουρα θα μπορούσα ακόμη καλύτερα, απόλαυσα αυτά τα δύο χρόνια”.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button