Επικαιρότητα

Θα την σκότωνε ξανά

Με την κατάθεση της Δρ. Παρασκευής Βενιαμίν ειδικής ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας αλλά και μιας γειτόνισσας του ζεύγους στην Τρεμιθούσα, συνεχίστηκε σήμερα  η δίκη για την υπόθεση θανάτου γυναίκας στην Τρεμιθούσα, με κατηγορούμενο τον 74χρονο σύζυγο της στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο η Δρ. Βενιαμίν είχε εξετάσει τον κατηγορούμενο στο Ψυχιατρείο της Αθαλάσσας ο οποίος μεταξύ άλλων της είχε αναφέρει τον τρόπο που σκότωσε την σύζυγο του. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θυμάται αν στον αδερφό του που ο ίδιος τηλεφώνησε μετά το συμβάν, του είπε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγο του ή και ότι  είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την Δρ. Βενιαμίν, ο κατηγορούμενος είπε επίσης στην ψυχίατρο ότι ήταν “φρικτό και λάθος” αυτό που έπραξε, αλλά και πως θα το “ξανάκανε για να μην βλέπει την σύζυγο του να υποφέρει, αφού έπασχε από λευχαιμία”.

Eξάλλου στην κατάθεση της, γειτόνισσα του ζεύγους ανέφερε πως το ζεύγος διέμενε δίπλα της εδώ και πέντε χρόνια ενώ ανέφερε ότι σε αυτό το διάστημα δεν είχε αντιληφθεί κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button