Επικαιρότητα

Θα είχαμε και στην Πάφο απαγωγή παιδιών;

Ενώπιων των αρχών υπάρχει πληροφορία ότι πιθανόν να έχει αποτραπεί σε σχολείο της Πάφου παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη σε σχολείο της Λάρνακας.

Δυο παιδιά που φοιτούν σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο μάλιστα της πόλης, ανέφεραν αμέσως μετά το περιστατικό που έγινε στην Λάρνακα, ότι λίγες μέρες προηγουμένως, στην αρχή της σχολικής περιόδου, άγνωστο πρόσωπο που βρισκόταν έξω από τα κάγκελα του σχολείου προσέγγισε τον ένα από τους δυο αυτούς μαθητές. Ο άγνωστος κρατούσε στο χέρι ένα κινητό τηλέφωνο και το έδωσε στο παιδάκι λέγοντας του «σε ζητανε». Το παιδάκι πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο και ο άγνωστος στράφηκε προς τα πίσω.

Το παιδάκι βάζοντας το τηλέφωνο στο αυτί αντιλήφθητε ότι κανένας δεν βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής και άρχισε να φωνάζει στον άντρα που απομακρυνόταν «κύριε το τηλέφωνο σας». Αυτός, με βάση τις αναφορές των παιδιών, του έκανε νόημα με τα χέρια του να βγει από το σχολείο και να του το δώσει ενώ συνεχώς απομακρυνόταν.

Το παιδάκι, όντως βγήκε από τα κάγκελα και άρχισε να προσεγγίζει τον άγνωστο, αλλά εκείνη την στιγμή φαίνεται ότι επενεβει ο φίλος του που του είπε, «άστο θα αργήσουμε», είχε κτυπήσει το πρώτο κουδούνι, και τα παιδιά παράτησαν το κινητό στο πεζοδρόμιο. Όλοι όσοι είχαν εμπλακεί στην υπόθεση προσπάθησαν να αντιληφτούν αν το πρόσωπο αυτό είχε οποιαδήποτε ομοιότητα με τον νεαρό που απήγαγε τα παιδιά από το δημοτικό σχολείο της Λάρνακας χωρίς να έχουν μέχρι στιγμής πλήρη εικόνα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close