Αθλητικά

Θέλει την πρώτη ομάδα ο Σάσα

Ο προπονητής της Εθνικής (Κ19), Σάσα Γιοβάνοβιτς μίλησε το μεσημέρι  στον Super Sport FM 104.0, για την προσπάθεια ανέλιξης των ποδοσφαιριστών από την παιδική ηλικία έως και την ενηλικίωση.

Στόχος, είπε, κάποια μέρα είναι ν’ αναλάβει την Εθνική ομάδα των αντρών.
Αναλυτικά:
«Όποιον δρόμο ακολουθούμε, όλοι οι δρόμοι πάντοτε ξεκινούν με ένα βήμα. Το πρώτο βήμα στο ποδόσφαιρο γίνεται στα Grassroots. Πρέπει εκεί που δουλεύουν τα παιδιά να υπάρχουν οι κατάλληλοι ανθρώποι για να τους δώσουν όλη την αγάπη που χρειάζονται για το άθλημα, ώστε όταν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες, λόγω αυτής της αγάπης που θα έχει για το ποδόσφαιρο. Είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση, πρέπει να δίνεται μεγάλη σημασία σε αυτό».
Τι βλέπεις στην Κύπρο, υπάρχει ταλέντο;
«Στις μικρές ηλικίες το επίπεδο ανέβηκε, λόγω της δουλειάς που γίνεται στα σωματεία αλλά και τις ιδιωτικές ακαδημίες. Όλα αυτά θέλουν την συνέχεια, δεν είναι αρκετό να βγεις μόνο από τα grassroots, πρέπει να έχει συνέχεια η δουλεία και στο μυαλό των γονιών να υπάρχει πλήρης σοβαρότητα για να μπορούν να βοηθούν τα παιδιά τους. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να γίνουν θυσίες για να πετύχεις…».
Ο στόχος του Σάσα Γιοβάνοβιτς με την Εθνική (Κ19);
«Είμαι περισσότερα χρόνια στην Κύπρο από ότι από κει που γεννήθηκαν, η Κύπρος είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν το συγκεκριμένο πόστο. Θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου, στόχος μου κάποια μέρα να βρεθώ στην Εθνική ομάδα (αντρών).

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close