Πάφος

Η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσφορά της ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ

Η Πάφος επενδύει στην Καινοτομία και την Εκπαίδευση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα τελέσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., τα εγκαίνια του Pafos Innovation Institute.

Το Ακαδημαϊκό αυτό Ίδρυμα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου Πάφου με το γνωστό Πανεπιστήμιο IDC Herzliya (Reichman University) του Ισραήλ και έχει στόχο την ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Έρευνας στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα αρχίσει στις 5.00 μ.μ., με Ακαδημαϊκή Ημερίδα από διακεκριμένους Ισραηλινούς Καθηγητές και Διπλωμάτες με θέμα «Academia New Frontiers».

Η τελετή των εγκαινίων θα αρχίσει στις 6.30 με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και οπτικογραφημένο μήνυμα από τον Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης Herzliya του Ισραήλ Moshe Fadlon. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Πανεπιστήμιου IDC Καθηγητή Uriel Reichman και οπτικογραφημένοι χαιρετισμοί από τον Υπουργό Ανώτερης Εκπαίδευσης του Ισραήλ Zeev Elkin και τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ Reuven Rivlin.

Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με ομιλία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και αποκάλυψη της πλάκας των εγκαινίων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει επίσης απόδοση τιμητικής πλακέτας στην εταιρεία Korantina Homes, με αντισταθμιστικά μέτρα και την χορηγία της οποίας ανεγέρθηκαν οι εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική γλώσσα και αντίστροφα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button