Επικαιρότητα

Η Πάφος φόρεσε τα γιορτινά της

Σε γιορταστικούς ρυθμούς μπήκε και επίσημα από χθες βράδυ  η Πάφος, μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο της πόλης κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Το  δέντρο, ύψους 12μ., με 17.000 λαμπάκια και εκατοντάδες κόκκινες μπάλες άναψε χθες βράδυ φωτίζοντας την Πλατεία Κέννεντυ. Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε από τη γιορταστική συναυλία του συγκροτήματος Onirama δίνοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην όλη εκδήλωση.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, στέλνοντας επίσης ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης στο συνάνθρωπο μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και από την ομάδα κρουστών του Μουσικού Σχολείου Πάφου. Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και διάκοσμου της πόλης και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την γιορταστική συναυλία από το συγκρότημα Onirama.

Ο Δήμος Πάφου θα συνεχίσει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων κ’αθόλη την διάρκεια της εορταστικής περίοδου των Χριστουγέννων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button