Αθλητικά

Η Ομάδα του Νίκου Χριστοδουλίδη

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών, ομάδα συναποτελούμενη από μέλη του προσωπικού του Υπουργείου καθώς και ξένων Πρεσβειών που εδρεύουν στην Κύπρο, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, συμμετέχει στον 21ο Mαραθώνιο «Logicom» Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, στην Πάφο, συγκεντρώνοντας εισφορές για ενίσχυση του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

Η ομάδα, υπό την ονομασία «MFA & FRIENDS – Υπουργείο Εξωτερικών και Φίλοι» αποτελείται από πέραν των 50 δρομέων, που θα λάβουν μέρος στις διαδρομές των 5χλμ, 10χλμ και στον ημιμαραθώνιο. Στους δρομείς της ομάδας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, οι Πρέσβεις στην Κύπρο της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιταλίας και της Ολλανδίας, καθώς και διπλωμάτες και μέλη του προσωπικού από τις Πρεσβείες της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια είναι Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία εργάζεται μεταξύ άλλων για την πρόληψη της άσκησης βίας στην οικογένεια και για παροχή άμεσης βοήθειας, στήριξης και στέγης σε θύματα αυτού του είδους της βίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button