Επικαιρότητα

Η οικονομία ανεβαίνει οι άνθρωποι ακόμη δυστυχούν

Παρα το γεγονός ότι η κατάσταση της οικονομίας βελτιώνεται σταθερά υπάρχουν ακόμη οικογένειες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες.

Ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής πολυτέκνων Λεοντιος Τσελεπος απεκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα η οργάνωση έχει παραχωρήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό σε πολύτεκνη οικογένεια που κινδύνευε με έξωση λόγο απλήρωτων ενοικίων ενώ σε άλλες δυο περιπτώσεις δόθηκε οικονομική βοήθεια σε μέλη της οργάνωσης που αντιμετώπιζαν δυσκολίες αφού είχαν προκύψει ζητήματα υγείας.

Το ταμείο της οργάνωσης, ανέφερε ο Λεοντιος Τσελεπος δεν είναι ανεξάντλητο, αλλά όσο μπορεί θα στηρίζει πάντα κάποιους ανθρώπους με ανάγκες.  Στο μεταξύ ενόψει και των επαρχιακών εκλογών που θα γίνουν στις αρχές του νέου χρόνου έχουν ολοκληρωθεί οι τοπικές συνελεύσεις και η εκλογή των μελών των επιτροπών των δήμων της επαρχίας αλλά και των δέκα συμπλεγμάτων στα οποία έχει χωρισθεί η επαρχία Πάφου.

Ο Λεοντιος Τσελεπος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται από νέους ανθρώπους να προσφέρουν στην οργάνωση υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι έχει ξεκινήσει και η ανανέωση των ταυτοτήτων των μελών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button