Εκδηλώσεις

«Η νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης»

Στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσίων διαλέξεων «Ιεροκήπειον Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο», που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Γεροσκήπου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ράδιο Πάφος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου, η δεύτερη διάλεξη του 20ου κύκλου.

Ομιλητής της διάλεξης με τίτλο «Η νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης»» θα είναι ο Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αντώνης Κάκας. Συντονιστής της διάλεξης θα είναι ο Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Σάββας Χατζηχριστοφής.

Οι διαλέξεις του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου» είναι ανοικτές για το κοινό και μεταδίδονται ζωντανά από το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια 93.7, διαδικτυακά από την ιστοσελίδα www.radiopafos.com και ηχογραφημένες από το Ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου UCYvoice 95.2. Με το τέλος των εισηγήσεων, το κοινό, αλλά και το ακροατήριο του Ράδιο Πάφος Παγκύπρια, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση που ακολουθεί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button