Επικαιρότητα

Η μοίρα κτύπησε αλύπητα τον Κυριάκο

Σενάριο ταινίας βγαλμένη μέσα από την ζωή του 57χρονου Κυριάκου Οικονομίδη από την Γιόλου, ενός φιλήσυχου οικογενειάρχη που η μοίρα τον κτύπησε αλύπητα.  

Τον Σεπτέμβρη του 1999 οδηγώντας αμέριμνος στον δρόμο Πάφου- Πόλης κοντά στο χωριό Μεσόγη ένα φορτηγό με χαλασμένα φρένα παρασύρει στον θάνατο  την σύζυγο του που καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Μαζί της πεθαίνει και το έμβρυο που κυοφορούσε ενώ στο πολύνεκρο εκείνο δυστύχημα χάθηκαν άλλοι πέντε άνθρωποι και ο Κυριάκος τραυματίσθηκε σοβαρά.

Λίγα χρόνια αργότερα νυμφεύεται την Μάχα από την Σύρια με την οποία αποκτά δυο παιδιά 19 και 12 ετών σήμερα  που χάνουν την μητέρα τους τον περασμένο Αύγουστο μετα από ολιγομηνη μάχη που έδωσε με τον Καρκίνο.  

Το τελειωτικό κτύπημα για τον Κυριακό και τα δυο του παιδιά που μένουν ορφανά από μητέρα και πατέρα έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων όταν σε μια οδική σύγκρουση που δεν είχε και πάλι καμμιά ευθύνη χάνει την ζωή του, αφού προηγουμένως νοσηλεύθηκε για μια εβδομάδα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.   

Παρά την μεγάλη τους θλίψη τα παιδιά του Κυριάκου και οι υπόλοιποι στενοί συγγενείς έδωσαν την συγκατάθεση τους και ο Κυριάκος χαρίζει ζωή σε συνάνθρωπους του με την δωρεά των οργάνων του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button