Πάφος

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Πόλη Χρυσοχους

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα λειτουργήσει στην Πλατεία της Πόλης Χρυσοχούς. 

Η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο  26 Νοεμβρίου 2022, με πολλές εκπλήξεις. 

Ο Άγιος Βασίλης με τους ταράνδους και τα ξωτικά του αγκυροβολεί στο Λιμανάκι του Λατσιού στις 3.30 μ.μ. με το σάκο του γεμάτο δώρα. Επιβιβάζεται στο έλκηθρο του και φτάνει στην Πλατεία της Πόλης στις 5:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει πανηγυρική παρέλαση υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πάφου στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης με τη συμμετοχή του Άγιου Βασίλη, πλαισιωμένου από τον Ρούντολφ, ξωτικά, ξυλοπόδαρο, μαζορέτες, μαθητές και σχολές χορού. Στη συνέχεια θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και Διάκοσμου στην Πλατεία και η έναρξη θα ολοκληρωθεί με συναυλία του Δήμου Μπέκε συνοδευόμενου από την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πάφου. 

Οι ωρες Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου Χωριού: 

Σαββατοκύριακα και Αργίες: 10:00 – 21:00 

Καθημερινές: 10:00 – 18:00 

Σε διάσκεψη τύπου το μεσημέρι ο δήμαρχος Γιώτης Παπαχριστοφη θα παρουσιάσει το συνολικό πρόγραμμα του  Χριστουγεννιάτικου Χωριού . Κατά την παρουσίαση θα προβληθεί το τρέιλερ της έναρξης της διοργάνωσης. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button