Αθλητικά

Η ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ στηρίζει ΠΑΦΟ

H Πάφος FC, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με την Korantina Homes για τα επόμενα πέντε χρόνια. Συμφωνία ρεκόρ για το Κυπριακό ποδόσφαιρο που αγγίζει τα 5.675.000 ευρώ!

Αναλυτικά:

Η Pafos FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Όμιλος κατέληξε σε συμφωνία για ανανέωση του χορηγικού συμβολαίου για άλλα 5 χρόνια με την Korantina Homes, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης στην Κύπρο. Η νέα Συμφωνία θα γίνει μια συμφωνία ρεκόρ για το κυπριακό ποδόσφαιρο που μπορεί γενικά να συγκεντρώσει πάνω από 5.675.000 ευρώ κατά την αναφερόμενη περίοδο.

Επιπλέον, η Korantina Homes θα γίνει ο πρώτος επίσημος χορηγός του νεοσύστατου Pafos Beach Soccer Club, ο οποίος θα αρχίσει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, εκπροσωπώντας την Πάφο στο εγγύς μέλλον.

Αυτή η ανανέωση αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας και του αμοιβαίου οφέλους της μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης. Η συνεργασία μας έχει οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη και αναγνώριση της επωνυμίας και για τα δύο μέρη και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε αυτή τη δυναμική.

Η νέα χορηγική σύμβαση περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και διαφήμισης, καθώς και προγράμματα συμμετοχής της κοινότητας που θα προβάλλουν τη δέσμευση του οργανισμού προς τον λαό της Κύπρου. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους για να δημιουργήσουμε καινοτόμες καμπάνιες που ενισχύουν την αφοσίωση και προωθούν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

Ο Όμιλος θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή πίστη του στην επιτυχημένη μελλοντική συνεργασία προς όφελος της περιοχής της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα, η οποία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εθνική αθλητική βιομηχανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι αμοιβαία επωφελής και για τα δύο μέρη και είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια. Μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα φέρουμε πολλές καλές στιγμές στην κοινότητά μας.

Ο Πρόεδρος της Πάφος, Roman Dubov, σχολίασε τη Συμφωνία: «Η Korantina Homes είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης μας, έχουμε κοινό όραμα προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις και μας βοηθά να προχωράμε από χρόνο σε χρόνο. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συμφωνία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντική αξία και για τα δύο μέρη και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα που οδηγούν σε θετικές αλλαγές στην κοινότητα και θα κάνουν την περιοχή της Πάφου Ευρωπαϊκό αθλητικό ορόσημο στο εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η νέα συμφωνία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον σημαντικό αντίκτυπο και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Γιώργος Ιωάννου, μακροχρόνιος παθιασμένος οπαδός και φίλος του Συλλόγου, που είναι μαζί μας από την αρχή, στηρίζοντας και βοηθώντας μέρα με τη μέρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου, σχολίασε τη Συμφωνία: «Στην Korantina Homes μπορούμε να δούμε, να αισθανθούμε και να μοιραστούμε ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες που έχει η Pafos FC και οι ιδιοκτήτες της. Αυτή είναι μια απόδειξη της ισχυρής σχέσης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού. Το κοινό μας πάθος θα φέρει την Επαρχία Πάφου σε ένα άλλο επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button