Επικαιρότητα

Η ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ στηρίζει και τον πολιτισμό

Η Pirasmos Productions  επιστρέφει δυναμικά επι σκηνής τον Νοέμβριο με την θεατρική κωμωδία «Αυτή η νύχτα Μέλι» σε κείμενο και σκηνοθεσία Λώρη Λοϊζίδη.

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να σπάσει την ρουτίνα της πολύχρονης σχέσης του κάνοντας μια απόδραση σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Πεγεια , το Cap St Geoges. Η πολυτελής σουίτα του ξενοδοχείου και η απίστευτη θέα με φόντο το απέραντο γαλάζιο φαντάζουν ως το ιδανικό σκηνικό για την αναζωπύρωση του πάθους στην ερωτική τους ζωής.

Θα έχει επιτυχή κατάληξη το εγχείρημα τους ; Η μήπως η  ερωτική τους σχέση θα ολοκληρωθεί άδοξα ; Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου θα διαδραματίσει το θεατρικό κοινό καθώς οι θεατές στην πορεία του έργου θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μια ομαδική «ψυχοθεραπεία» δίνοντας συμβουλές στο ζευγάρι και καθορίζοντας εν μέρη την κατάληξη του έργου. Καθοριστικός στην εξέλιξη του έργου θα είναι ο Ρόλος του καμαριέρη ( Μιχάλης Σοφοκλέους ) υπαλλήλου στο Ξενοδοχείο ο οποίος όντας καταπιεσμένος σύζυγος θα «φορτώσει» τα προβλήματα  του δικού του γάμου στο ζευγάρι (Λώρης Λοϊζίδης , Μαρία Μαστρίδου).

Η μια ανατροπή θα διαχέεται την άλλη , ενώ στην παρέα θα προστεθεί η καθαρίστρια της σουίτας (Μαρία Παπακώστα) η οποία με τις παρεμβάσεις της θα βάζει φιτιλιές στο ζευγάρι. Τα στοιχεία του έργου συνθέτουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό απίστευτου γέλιου , έρωτα, ρομαντισμού και αυθεντικής αγάπης.

Μέσα από το σενάριο ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά σε νοσταλγικές εποχές. Τότε που ήταν όλα πιο αθώα , πιο άμεσα και πιο απλά.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους , Μαρία Μαστριδου, Μαρία Παπακώστα ,Στέλλα Φιλιππίδου, Ειρήνη Σαλάτα  και Κωνσταντίνος Τσίτσιος.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button