Πάφος

Η ΕΤΑΠ για υφυπουργείο τουρισμού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού, αποστολή του οποίου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και η διασφάλιση της σταθερότητας της.

Το Υφυπουργείο αναμένεται να προωθήσει και να υλοποιήσει οριζόντιες πολιτικές ως ένα ακόμη βήμα εκσυγχρονισμού το οποίο θα συμβάλει στην συνέχιση της ανάπτυξης του τουρισμού , ενός πολύ ζωτικού τομέα της οικονομίας της χώρας μας, αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΤΑΠ.

Η ΕΤΑΠ Πάφου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον πρώτο Υφυπουργό Τουρισμού κον Σάββα Περδίο και τον διαβεβαιώνει για την αμέριστη στήριξη της για επίτευξη των κοινών στόχων προς όφελος της οικονομίας και της ευημερίας του τόπου.

Θερμές ευχαριστίες διαβιβάζονται από την ΕΤΑΠ προς τον τέως Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και όλα τα στελέχη και το προσωπικό του Οργανισμού για την αγαστή και παραγωγική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button