Πάφος

Η εξαγγελία της Λίνας Παντελή

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Στο βιογραφικό μου, ως απλός πολίτης αλλά και μέσα από την ιδιότητα μου, στην 15 έτη μου θητεία, σαν Πρόεδρος διαφόρων σχολικών μονάδων, δεν χρησιμοποίησα ποτέ ψεύτικα λόγια ούτε σκόρπισα ψεύτικα χαμόγελα και ψεύτικες υποσχέσεις.Έμαθα να πορεύομαι με ήθος και εντιμότητα. Μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και γι’ αυτό πιστεύω στα ξεκάθαρα λόγια και τις καθαρές λύσεις.

Αγαπητοί συνδημότες, η υπηρεσία στην κοινωνία των πολιτών δεν είναι προνόμιο λίγων αλλά υποχρέωση όλων. Η Πάφος μας έχει ανάγκη από την ενεργό συμμετοχή μας στην κοινωνική ζωή. Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης. Έτσι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζητώ όπως με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.

Ως ενεργός πολίτης βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Για χρόνια συμμετέχω μέσα από διάφορες θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια Γονέων. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι πρόεδρος της ΤΕΣΕΚ Πάφου, Βοηθός γραμματέας της Ομοσπονδίας Πάφου Μέσης Εκπαίδευσης και Μέλος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων. Επίσης, υπηρετώ το ιστορικό κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού ως πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής στην ενορία Αναβαργού και μέλος στο Ανώτατο του Συμβούλιο. Επιπρόσθετα, μετέχω στην Επαρχιακή Επιτροπή Πολυτέκνων Πάφου.

Έχοντας στην φαρέτρα μου τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια και τη θέληση μου για προσφορά, διεκδικώ θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Με σύνθημα Δυναμική Παρουσία θέλω να περάσω το μήνυμα στους συνδημότες μου ότι θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και θα δώσω σκληρό αγώνα, σε οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται. Το όραμα μου είναι να συμβάλω σε μια ανθρώπινη πόλη με πρώτιστα τις κοινωνικές ευαισθησίες, όπου η τοπική αρχή θα βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των Δημοτών και θα δίνει προοπτική στους νέους μας.

Ως εργαζόμενη γυναίκα, πολύτεκνη μητέρα και ενεργός πολίτης ζητώ από εσάς να μοιραστείτε μαζί μου το όραμα μου για την πόλη μας. Μια γυναικεία, αποδεδειγμένα χρονικά <<Δυναμική Παρουσία>>, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου είναι δυνατή πρόκληση για μένα. Πιστεύω ότι θα συμβάλω στα μέγιστα στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της πόλης μας.

<< Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά>>, είπε ο Ρήγας Φεραίος.

Πιστεύω πως όλοι θα πρέπει να εκφραζόμαστε ελεύθερα και με σεβασμό στην κοινωνία.

 

Με εκτίμηση Λίνα Παντελή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΔΗ.ΣΥ στο Δήμου Πάφου

#LinaPanteli #DinamikiParousia #DISY

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button