Επικαιρότητα

Ηλίας Σατολιάς: Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μια μάχη προσώπων. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα κληθούμε να επιλέξουμε τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν, τα πρόσωπα που θα αφουγκραστούν τα προβλήματα μας και με τις ιδέες και τις προτάσεις τους θα συνδιαμορφώσουν το πλάνο της επόμενης πενταετίας για την Πάφο μας.

Πώς όμως να επιλέξει κάποιος ένα πρόσωπο, όταν δε γνωρίζει τίποτα γι΄ αυτό; Ας συστηθούμε λοιπόν!

Ονομάζομαι Ηλίας Σατολιάς και γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στη Πάφο, γεγονός που μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της πόλης μου και τις ανάγκες των συμπολιτών μου. Κατέχω το πτυχίο Νομικής, ενώ παράλληλα είμαι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον τομέα του Ποινικού Δικαίου – Εξαρτήσεων καθώς και του Ποινικού Δικαίου – Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως νομικός, καλούμε καθημερινά να βρίσκομαι στο πλευρό των συμπολιτών μου σε μια ώρα ανάγκης για τους ίδιους. Να γνωρίζω εκ τον οίκο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καλούμε να ανταποκριθώ βρίσκοντας λύσεις.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι το αδιαμφισβήτητα μεγάλο έργο που έχει γίνει από ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και η επιθυμία μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προσφέροντας μια νέα πνοή στην υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την Πάφο που μας αξίζει και για την Πάφο που ονειρευόμαστε.

Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα να γνωρίζεται γιατί θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ζητώντας την ψήφο σας.

Γιατί αγαπώ την πόλη στην οποία γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, και πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδό της.

Γιατί πιστεύω στους ανθρώπους της. Όλοι μαζί, με συνεργασία και σχέδιο μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Γιατί θεωρώ ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αν δεν προσπαθήσουμε. Βρίσκομαι στην αγορά εργασίας εδώ και αρκετό καιρό και έχω μάθει ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.

Μέσα από την εργασία μου βρίσκομαι δίπλα στους επαγγελματίες και γνωρίζω με λεπτομέρεια τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις Δημοτικές Αρχές και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση τους.

Γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δε θα φοβηθώ να συγκρουστώ για τα συμφέροντα της Πάφου μας, δε θα φοβηθώ να υποστηρίξω και να προωθήσω τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Σατολιάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου

#ΔύναμηΑποτελεσματικότητας

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button