Επικαιρότητα

Ζουν εφιάλτη στην Χλώρακα

Κάτοικοι της περιοχής του συγκροτήματος «Άγιος Νικόλαος» στην Χλώρακα καταγγέλλουν ότι τα «βάσανα» τους δεν έχουν τελειώσει.

Η πολιτεία έχει εκδώσει απαγορευτικά διατάγματα, το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα έχει αποκοπεί αλλά πλέον σε διαμερίσματα του συγκροτήματος διαμένουν περιοδικά χωρίς την άδεια της διαχειρίστριας εταιρείας αλλοδαποί .

Πολλοί από τους αλλοδαπούς αυτούς ασχολούνται με παράνομες δραστηριότητες, ναρκωτικά, διαρρήξεις και κλοπές, αφού η αστυνομία έχει ήδη προβεί σε συλλήψεις για τα αδικήματα αυτά. Οι γείτονες τονίζουν ότι ορισμένοι από τους αλλοδαπούς έχουν αποπειραθεί να επανασυνδέσουν το πόσιμο νερό αλλά και το ηλεκτρικό με κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή.

Καλούν τις αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα προκειμένου να τερματισθεί η κατάσταση, αφού όπως σημειώνουν, σταδιακά η περιοχή μετατρέπεται εκ νέου σε γκέτο.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο κοινοτάρχης Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης ο οποίος κάλεσε την αστυνομία να χειριστεί οργανωμένα το θέμα. Όσοι βρίσκονται εκεί παράνομα, συνέχισε, θα πρέπει να μεταφερθούν σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας ή να απελαθούν.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button