Πολιτική

Ζητά σύγκληση εθνικού συμβουλίου το ΑΚΕΛ

Να συγκαλέσει Εθνικό Συμβούλιο με θέμα τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας κάλεσε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου από το βήμα της εκδήλωσης μνήμης και τιμής για τον Ντερβίς Αλί Καβάζογλου και Κώστα Μισιαούλη.

 

Ο Στέφανος Στεφάνου χαρακτηριστικά είπε «εάν ο Πρόεδρος θεωρεί αχρείαστο να συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό, τουλάχιστον ας το συγκαλέσει για τον κίνδυνο ευρύτερης ανάφλεξης στην περιοχή».

 

«Έχει υποχρέωση να το κάνει, απαιτούμε να το κάνει γιατί θα πρέπει να δούμε πώς προστατεύουμε την Κύπρο μας από την ανάφλεξη στην περιοχή», δήλωσε ο Στέφανος Στεφάνου επισημαίνοντας ότι «σίγουρα δεν μπορούμε να την προστατεύσουμε, εάν αναδεικνύουμε τον εαυτό μας -όπως κάνει η κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη- σε πιστό σύμμαχο του Ισραήλ, το οποίο προβαίνει σε γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων και έχει χτυπήσει συμφέροντα του Ιράν και τώρα το Ιράν ανταποδίδει». Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ τόνισε ότι «εμείς είμαστε εναντίον των όποιων προκλήσεων και ενεργειών οδηγούν στην ανάφλεξη της περιοχής αλλά θα πρέπει κιόλας να δράσουμε».

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button