Επικαιρότητα

Ευχές και δώρα στους ασθενείς

Ευχές και δώρα στους ασθενείς του γενικού νοσοκομείου Πάφου μοίρασαν ανήμερα της γέννησης του χρηστού οι μητροπολίτες Πάφου και Χυτρων μαζί με την πρόεδρο και μέλη του συμβουλίου ευημερίας ασθενών Πάφου.

Ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος δήλωσε ότι σήμερα είναι διπλή η διαδρομή της σκέψης . Πρώτα πηγαίνει, συμπλήρωσε στους εμπεριστατους, αυτούς που νιώθουν την έλλειψη χαράς τις γιορτινές αυτές μέρες. Η σκέψη μας , συνέχισε, είναι επίσης μαζί με τους εγκλωβισμένους και τους εκτοπισμένους.

Η σκέψη πάει επίσης, συμπλήρωσε στα κατεχόμενα, στις βουβές και φέτος εκκλησίες και η αγωνία του λαού, συμπλήρωσε, εντείνεται με τις συνεχιζόμενες απειλές της Τουρκίας.

Γι’αυτό συμπλήρωσε ο μητροπολίτης Πάφου θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τους τουρκικούς σχεδιασμούς που είναι όπως είπε η Τουρκοποιηση της Κύπρου. Κάλεσε όλους επίσης να εγκολπωθούν, κατά την έκφραση του το μήνυμα του προκαθημένου της εκκλησίας ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πορεία αφού οι τόσες υποχωρήσεις δεν έφεραν αποτελέσματα.

Ευχήθηκε επίσης λαός και ηγεσία να προχωρήσουν ενωμένοι προς αντιμετώπιση των θανάσιμων κινδύνων.

Η πρόεδρος του συμβουλίου ευημερίας ασθενών του νοσοκομείου, έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση ενώ επεσήμανε ότι το συμβούλιο στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων προσφέρει κατά καιρούς στο νοσοκομείο Πάφου ιατρικό εξοπλισμό που χρειάζεται.  Ο διευθυντής του νοσοκομείου Πάφου Δρ. Σπύρος Γεωργίου ευχαρίστησε το συμβούλιο ευημερίας ασθενών αλλά και την εκκλησιά που στηρίζουν αδιάλειπτα, όπως είπε, το κρατικό νοσηλευτήριο της επαρχίας Πάφου και παράλληλα τους ασθενείς.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button