Πάφος

Ευτυχία είναι… το χαμόγελο κάθε παιδιού!

Στην εθελοντική δράση υπό τον τίτλο «Απλώνω Ευτυχία» συμμετέχει το Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου Β’ τις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021.

 

Μαθητές του σχολείου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών ζωγράφισαν σε λευκές μπλούζες συναισθήματα, χρώματα και σχήματα εξηγώντας τι σημαίνει για αυτά “ευτυχία”. Σήμερα άπλωσαν τις μπλούζες τους σε μια μεγάλη μπουγάδα ευτυχίας στην αυλή του σχολείου. Παράλληλα παράδωσαν εισφορά σε εκπρόσωπο του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» μετά από έρανο που έγινε στο σχολείο, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Τη δράση στηρίζει ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. 

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί αύριο στις 10:30 το πρωί στον κεντρικό Πεζόδρομο της Λεωφόρου Μακαρίου στην καρδιά της Πάφου, όπου Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Πάφου θα απλώσουν ευτυχία με μια τεράστια μπουγάδα αγάπης με μπλούζες. Συμβολικός στόχος τα παιδιά να διακρίνουν ότι η ευτυχία είναι σε αυτά που βρίσκονται γύρω μας και σε αυτά που ήδη έχουμε. Θα συμμετέχουν επίσης μοτοσικλετιστές από Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο μεταφέροντας το αστέρι των ευχών και συνεχίζοντας την αλυσίδα ευτυχίας, εθελοντισμού και προσφοράς. Στο χώρο θα βρίσκονται προς πώληση αντικείμενα του Συνδέσμου. Η δράση στην Πάφο τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΑΝ. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button