Πάφος

Ετήσια εκδήλωση για τα σωματεία από τον δήμο Πάφου

Ο Δήμος Πάφου στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής ενισχύει κάθε χρόνο σημαντικά φορείς και σωματεία της πόλης που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Η ετήσια χορηγία του Δήμου θα δοθεί φέτος κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 6.00 μ.μ. στον Πολυχώρο «Αττικόν».

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος ΓΕ. Αθανασόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ειδικός Συνεργάτης της Ελληνικής Βουλής και Δικηγόρος στα τρία Ανώτατα Δικαστήρια της Ελλάδος και στα Ευρωπαϊκά, Λουξεμβούργο, Στρασβούργο, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: « Διαχείριση Μεταναστευτικών Ροών και η ανάγκη Κοινωνικής Συνοχής».
Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή παιδιών από το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιού Κ. Πάφου, και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Πάφου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον άμεσο αποδέκτη των κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύοντας τους φορείς αυτούς ο Δήμος Πάφου στηρίζει τις υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, γι’ αυτό και καλεί τους δημότες του να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην εκδήλωση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button