Πάφος

Εργαζόταν μόνος

Αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας η Αστυνομία Πάφου αναφορικά με τον τραυματισμό 57χρονου το βράδυ της Δευτέρας σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 57χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται και χθες Τρίτη έγιναν εξετάσεις στο εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας από την Αστυνομία, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεων Εργασίας ένεκα του γεγονός ότι ο 57χρονος εργαζόταν μόνος του σε συγκεκριμένο κτήριο της οικοδομής χωρίς να είναι παρών άλλο πρόσωπο. Οι συνθήκες τραυματισμού του δεν έχουν ξεκαθαριστεί, δεν υπάρχει οποιαδήποτε σαφής ένδειξη «ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας» συνέχισε ο κ. Νικολάου.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ότι ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου κατόπιν ατυχήματος.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 57χρονο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από εργοτάξιο εταιρείας στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 57χρονος παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία. Εξετάζεται ωστόσο το ενδεχόμενο η εγκεφαλική αιμορραγία να προκλήθηκε είτε από πτώση είτε από παθολογικά αίτια, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button