Πάφος

Εργάζονταν με πλαστά έγγραφα

Εφτά Γεωργιανούς, έξι γυναίκες και ένα άνδρα,  συνέλαβε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης, που διενήργησε σε συνεργασία με το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ότι σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο εργάζονταν παράνομα αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9π.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και  Μετανάστευσης και λειτουργοί του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετέβησαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο, για διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με παράνομη απασχόληση αλλοδαπών. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν να εργάζονται στο ξενοδοχείο εφτά αλλοδαπά πρόσωπα τα οποία παρουσίασαν έγγραφα ευρωπαϊκών χωρών.

Όπως διαπιστώθηκε τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν είναι πλαστά, με αποτέλεσμα εναντίον των εφτά προσώπων, να εκδοθούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και να συλληφθούν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστοπροσωπίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Σήμερα παρουσιάσθηκαν ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης για έξι ημέρες.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button