Πάφος

Εργάζονται πυρετωδώς

Έληξε η απεργία των εργαζομένων στην υπηρεσία σκυβάλων του δήμου Πάφου.

 

Τα συνέργεια εργάζονται πυρετωδώς από χθες αργά το απόγευμα προκειμένου να περισυνελλέξουν τα σκουπίδια που είχαν στοιβαχθεί κατά την διάρκεια της μιας εβδομάδας που διήρκησε η απεργία των εργαζομένων στην υπηρεσία του δήμου Πάφου.

Ο δήμαρχος Πάφου είναι έτοιμος να προσέλθει εκ νέου σε διάλογο για το ζήτημα που προέκυψε με την απεργία των εργαζομένων στον τομέα των σκυβάλων.

Σε γραπτή δήλωση του ο δήμαρχος Πάφου μετα την επίτευξη της συμφωνίας με τις συντεχνίες σημειώνει ότι όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω κορωνοϊού και ουδείς επιθυμεί να επιβαρύνει τη δημόσια υγεία στις δύσκολες τούτες μέρες.

Το θέμα που προέκυψε στον τομέα της συλλογής σκυβάλων στον Δήμο Πάφου, διαδικαστικά για σκοπούς υλοποίησης ή όχι θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Προσφορών του Δήμου Πάφου την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, συνεχίζει.

Στο μεσοδιάστημα οι Δημοτικές Ομάδες, οι Συντεχνίες και ο Δήμαρχος θα έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν διάλογο καταλήγει στην γραπτή δήλωση του ο δήμαρχος Πάφου.

Την κατάληξη χαιρέτισαν με ανακοινώσεις τους οι εργαζόμενοι και οι συντεχνίες, δημοτικές ομάδες και μεμονωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι είχαν καταβάλει έντονες προσπάθειες το προηγούμενο διάστημα, μαζί με τους βουλευτές της επαρχίας Πάφου για τερματισμό της απεργίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button