Αθλητικά

Επικρίσεις από Χρήστο Γλυκή

Ο πρώην Πρόεδρος της Πάφος FC επικρίνει τους Ρώσσους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Σε σχόλιο του προς τον πρώην Αντιπρόεδρο της ομάδας, Άδωνη Παλληκαρίδη και θέλοντας απλά  να δημιουργήσει θετικά αποτελέσματα για την ομάδα και να προβληματίσει τους κυρίους Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ, όπως σημειώνει ο τελευταίος,  σημειώνει ότι και η φετινή  αποτυχία της ομάδας οφείλεται κυρίως στην αντιπροσώπευση στα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και στην  αποτυχία στους διοικητικούς χειρισμούς.

«Βρίσκονται λάθος άνθρωποι σε καίρια πόστα και αποτυγχάνει να διαχειριστεί το εξαιρετικό έμψυχο, ποδοσφαιρικό υλικό που διαθέτει.» Βεβαίως το σχόλιο αυτό δεν περνά απαρατήρητο αφού και ο κ.Γλυκής έχει ευθύνη για την επιλογή των Ρώσσων επενδυτών και την παράδοση σε αυτούς  εν λευκώ της ομάδας.  Όσο για το «εξαιρετικό έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό» αν εξαιρέσουμε 3-4 περιπτώσεις οι υπόλοιποι έχουν αποδείξει , μέχρι τώρα, ότι μάλλον δεν είναι και τόσο εξαιρετικοί. Προκλητικά αδιάφοροι στα περισσότερα παιχνίδια απέδειξαν ότι μάλλον δεν αξίζουν όσα φημολογείται ότι αμείβονται.

Ο κ.Γλυκής τονίζει ότι εάν βελτιωθεί η ομάδα στους  κρίσιμους αυτούς τομείς, «μπορεί άνετα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, και αυτό λέγεται χωρίς ίχνος υπερβολής.» Και σε αυτό αμφιβάλουμε. Ας σωθούν πρώτα και μετα βλέπουμε…

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button