Επικαιρότητα

Επικίνδυνο το παγοποιείο

Επικίνδυνο να  καταρρεύσει  αλλά και για την υγεία των περίοικων  είναι το  εγκαταλελειμμένο υποστατικό της πρώην Βιοτεχνικής Μονάδας παραγωγής πάγου στην οδό Νέαρχου Κληρίδη καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος .

Ο κ.Δημητριου απέστειλε μάλιστα επιστολή στον δήμαρχο Πάφου λίγες μέρες πριν από την κατάρρευση του πλινθόκτιστου κτηρίου στο κέντρο της Λευκωσίας. Ο Βάσος Δημητρίου σημειώνει ότι το συγκεκριμένο  υποστατικό που ευρίσκεται επι της οδού Νέαρχου Κληρίδη , γνωστόν ώς  “παγοποιείο” και που έχει χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ” Πάφος 2017 ”  με την διεξαγωγή περιορισμένου αριθμού εκδηλώσεων  «είναι πλέον επικίνδυνο για κατάρρευση αλλά και με την συνεχή διάβρωση των αμιαντότσιγκων της οροφής του υποστατικού δημιουργεί κινδύνους για την υγεία των περιοίκων Συμπολιτών μας». 

Ο Βάσος Δημητρίου κάλεσε τον δήμαρχο Πάφου όπως αναλάβει πρωτοβουλία για να  ενημερωθεί ο Οργανισμός του ΣΟΔΑΠ που είναι ιδιοκτήτης του υποστατικού ώστε είτε να προχωρήσει σε Σωστικές οικοδομικές εργασίες αντικαθιστώντας και την οροφή είτε να το κατεδαφίσει « από την στιγμή που δεν αποτελεί διατηρητέα οικοδομή.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button