Επικαιρότητα

Επικίνδυνη άνοδος στην Πάφο

Αυξήθηκε εκ νέου χθες το ποσοστό θετικότητας στην επαρχία Πάφου για την covid 19. Χθες στην Πάφο εντοπίσθηκαν 30 θετικά περιστατικά μετα την διενέργεια 3,200 διαγνωστικών τεστ με το ποσοστό θετικότητας να ανεβαίνει στο 0.94%.

Είναι η τρίτη διαδοχική μέρα  που το ποσοστό θετικότητας στην επαρχία Πάφου είναι το δεύτερο ψηλότερο στην Κύπρο.  Χθες διενεργήθηκαν και 279 τεστ σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο και εντοπίσθηκε ένα θετικό περιστατικό. Στον θάλαμο covid του νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύονται 13 ασθενείς ενώ άλλοι 3 νοσηλεύονται στην μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Σήμερα στην Πάφο θα λειτουργήσουν έξι   σημεία δειγματοληψίας για γρήγορα τεστ αντιγόνου.  Τα τρία βρίσκονται στα δημοτικά όρια Πάφου και συγκεκριμένα έξω από την πρώην οικία επαρχου, στην πλατεία δημαρχείου και στον προαύλιο χώρο του ERA KORIVOS. Τα άλλα τρία  συνεργεία θα βρίσκονται στην Εμπα,  στην Χλώρακα και στο Πολεμι.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν στην Πάφο από την αστυνομία 1315 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 13 πολίτες που είτε δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια για την έξοδο τους είτε είχαν παραβιάσει το ωράριο κυκλοφορίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button