Αθλητικά

Επιβεβαίωση pafoslive για προπονητή

Από το μεγάλο νησί, την Μεγάλη Βρετανία, κατάγεται ο νέος προπονητής της Πάφου, όπως είχε γράψει αμέσως μετα την αποχώρηση του Κοπιτς το pafoslive.

Πρόκειται για τον Ουαλό προπονητή Cameron Toshack ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί με τον Cameron Toshack στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και ο τεχνικός διευθυντής προκειμένου να τον βοηθήσει να γνωρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους παίκτες της ομάδας.

Συνεπώς θεαματικές αλλαγές δεν θα πρέπει να αναμένονται στο πρώτο παιχνίδι του Ουαλου με δεδομένο ότι η ομάδα έχει και αυτή την εβδομάδα πολλές απουσίες αφού πέραν των τραυματιών Ρασιτς, Σανι, Σακο, Μπεριγκο, Τορες, Βαρελα και Ιμπραχιμ δεν μπορεί να αγωνισθεί λόγο καρτών και ο Φιλιωτης.

Ο 49χρονος Cameron Toshack εργάζεται αυτό το διάστημα στην Swansea City U23. Έχει προϋπηρεσία κυρίως σε τμήματα υποδομών και είναι η πρώτη φορά που του δίνεται η ευκαιρία να αναλάβει πρώτη ομάδα.

Είναι όμως φιλόδοξος και του αρέσει η πειθαρχία και το πάθος, στοιχεία που αναμένεται να εκτιμηθούν από τους φίλους της ομάδας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close