Πάφος

Επενδύουν στους Ισραηλίτες στην Πόλη Χρυσοχους

Στο Ισραήλ έχει μεταβεί ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Γιώτης Παπαχριστοφή, για να συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση IMTM TEL AVIV 2020 .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ από το Ισραήλ, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως οι Ισραηλίτες αγαπούν την περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς , επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, ενώ ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Χωρίου είναι Ισραηλινών συμφερόντων.

“Η μετάβασή μας στην τουριστική έκθεση του Ισραήλ”, είπε ο κ. Παπαχριστοφή, “έχει να κάνει και  με την προσπάθεια αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη γειτονική χώρα του Ισραήλ”.

Οι Ισραηλίτες συνέχισε, έχουν ενθουσιαστεί από τις ομορφιές του διαμερίσματος Π. Χρυσοχούς, και πολλά ζευγάρια άρχισαν να τελούν τους πολιτικούς γάμους τους στην περιοχή.  Είπε πως το ¾ των πολιτικών γάμων που τελέστηκαν στην Πόλη Χρυσοχούς το 2019 ήταν από Ισραηλίτες.

Τα σημεία όπου γίνονται πολιτικοί γάμοι στην Πόλη Χρυσοχούς είπε ο κ. Παπαχριστοφή είναι στον Βοτανικό κήπο στα Λουτρά της Αφροδίτης, στα Λουτρά της Αφροδίτης πλησίον του εστιατορίου, στην αποβάθρα της Λίμνης,στο πάρκο Αγίου Ανδρονίκου, και στο Λιμανάκι στο Λατσί.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς η τοπική αρχή εκτιμά πως η περιοχή του έχει αρκετό μέλλον λόγω και των φιλικών σχέσεων που έχουν συνάψει με το Ισραήλ.

Πρέπει, συνέχισε, “να είμαστε παρόντες στις εκθέσεις που διοργανώνουν  στο Ισραήλ και να συναντούμε τους συνεργάτες μας με στόχο να  αναβαθμίσουμε τις σχέσεις μας”, κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button