Επικαιρότητα

Επίσημη εξαγγελία Αντώνη Χριστοδούλου

Φίλες και φίλοι
Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ένα στοίχημα για ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία η οποία εν πολλοίς θα καθορίσει το μέλλον του κάθε Δήμου ενώ για την πόλη μας, την Πάφο, την περαιτέρω εξέλιξή της.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας έζησε έντονες αλλαγές οι οποίες έδειξαν αδυναμίες αλλά και δυνατότητες. Η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης, η ενίσχυση των δυνατοτήτων της πόλης μας και η δημιουργία μηχανισμών πιο αποτελεσματικών και πιο έγκαιρης επίλυσης προβλημάτων μας οδηγεί όλους να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Γιατί αυτό που μας ενώνει, είναι η αγάπη μας για την Πάφο.

Σε μια εποχή που οι συνθήκες διαβίωσης μεταβάλλονται διαρκώς, βιώνω μαζί με σας όλες τις καθημερινές προκλήσεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Και αυτό που επιδιώκουμε είναι τη συνεχή βελτίωση, σταθερή ανάπτυξη και ασφάλεια.

Η αγάπη μου για την πόλη που μεγάλωσα, το πείσμα των κατοίκων που επιμένουν και σωστά διεκδικούν μια πόλη βιώσιμη, ανθεκτική και πιο ανθρώπινη με οδήγησε να θέσω υποψηφιότητα για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Οραματίζομαι μια πόλη σύγχρονη, που θα καλύπτει τις ανάγκες κάθε δημότη και θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς.
Μια πόλη προσβάσιμη για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα.
Μια πόλη ασφαλή και φιλική στα ζώα.
Μια πόλη, πράσινη που θα έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Φίλες και φίλοι,

στις επερχόμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης δηλώνω παρών και έτοιμος να συμβάλω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε ουσιαστικά την πόλη μας.

Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε τη διαρκή αναβάθμιση της πόλης μας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα και τον πολιτισμό της.

Μαζί μπορούμε να χαράξουμε τον δρόμο της ανανέωσης, της ευθύνης και της συνεργασίας.
Μαζί, με ειλικρίνεια και διάλογο να καταστήσουμε ξανά την πόλη μας ανθρώπινη.

Σας καλώ λοιπόν, μαζί, στις 9 Ιουνίου να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση!
Γιατί η δύναμη μου, είστε εσείς!

Αντώνης Χριστοδούλου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΚΟ Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button