Επικαιρότητα

Επέστρεψε δυνατός και συγκινημένος ο Αρχιεπίσκοπος

Σύσσωμο το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, φίλοι και γνωστοί του προκαθήμενου της εκκλησίας της Κύπρου υποδέθηκαν το πρωί τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος επέστρεψε χθες βράδυ από τις ΗΠΑ.

Συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του,  όπου τελέστηκε αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελλο τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη  Ιωάννη Ιωάννου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με ανακοίνωση, εμφανώς συγκινημένος, απευθύνθηκε προς όλους τους παρευρισκόμενους ως εξής: «Οι γιατροί μου στην Κύπρο με επικεφαλής τον κ. Παπαμιχαήλ έκαναν καλή δουλειά με τις χημειοθεραπείες, ώστε οι μισές εστίες είχαν ήδη καταστραφεί.

Οι υπόλοιπες καταστράφηκαν από τον νέο ιατρό στην Αμερική με το λεγόμενο κάψιμο και Δόξα τω Θεώ πάω πολύ καλά. Δεν σας αποκρύπτω ότι μετά δυσκολίας δέχθηκα να πάω, αλλά ομολογώ ότι έπεσα σε καλά χέρια.

Ο ιατρός, αν και Έλληνας, είναι κορυφαίος σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Παρόλο που τις περισσότερες φορές οι διάφορες καταστάσεις δεν επιτρέπουν σε ανθρώπους που έχουν έφεση να ανελιχθούν στην Κύπρο και Ελλάδα και μένουν στάσιμοι, όταν βρεθούν στο εξωτερικό και υπάρχουν οι προϋποθέσεις τότε καταξιώνονται και γίνονται διάσημοι. Μπορώ να το πω ότι ο γιατρός είναι κορυφαίος.

Κι ενώ χρειαζόταν δεύτερη εγχείρηση, εντούτοις κατάφερε με μικροχειρουργική επέμβαση να καταστρέψει όλες τις εστίες, ακόμη και τη μία που ήταν σε κομβικό σημείο για το συκώτι, γεγονός που απέδειξε ότι ο γιατρός είναι σπουδαίος επιστήμονας. Και πάλι Δόξα τω Θεώ. Κι έτσι ευρισκόμαστε και πάλι εδώ!»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button