Επικαιρότητα

Επέλεξαν την Πάφο

Παιδιά του Λυκείου Αποστόλου  Λουκά Κολοσσίου επέλεξαν την Πάφο για να κάνουν τα γυρίσματα για το φιλμάκι που θα εκπροσωπήσει την ομάδα τους στο διαγωνισμό του Junior Achievement Cyprus, μέλος του Junior Achievement Worldwide, ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Η ομάδα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση του Junior Achievement, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων στο νησί μας, με τη δική της εταιρεία “GOLDEN SKIN BODY SCRUB.” Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, τα παιδιά έχουν προχωρήσει στη δημιουργία προϊόντων ομορφιάς, απολέπισης σώματος. Κύρια συστατικά ο καφές και η καστανή ζάχαρη.

Η καφεΐνη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα κύτταρα του δέρματος, με αποτέλεσμα να συμβάλλει στην μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ η καστανή ζάχαρη σε αντίθεση με την λευκή, δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία άρα θεωρείται και πιο υγιεινή, ενώ οι κόκκοι της είναι μικρότεροι και λιγότερο σκληροί, γεγονός που την καθιστά ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το προϊόν προσφέρεται σε δύο τύπους: άρωμα καρύδας και εκχύλισμα βανίλιας το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποβολή των τοξινών και των νεκρών κυττάρων ενώ έχει και αντιγηραντική δράση. Τόσο η συμμετοχή των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών είναι σε εθελοντική βάση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button