Επικαιρότητα

Εξιχνιάζονται διαρρήξεις

Τουλάχιστον τρεις υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης κατοικιών, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον δύο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για 56χρονο κάτοικο Πάφου και 40χρονο κάτοικο Λεμεσού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 3 Αυγούστου 2019, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής φυσιγγίων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του 56χρονου, στην Πάφο, ένα αυτοκίνητο, η περιγραφή του οποίου ανταποκρίνεται, στην περιγραφή οχήματος, που δόθηκε στην Αστυνομία, σχετικά με υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης, που διαπράχθηκαν στις 28 Ιουλίου 2019, στη Λεμεσό.

Επιπρόσθετα, εντός του οχήματος είχαν εντοπιστεί διάφορα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια μιας εκ των πιο πάνω οικιών, ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από την οικία της.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθηκαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close